JSW Bohemia s.r.o. - hliníkové a skleněné zábradlí

Krajní 5500/7A, 586 01 Jihlava kraj Vysočina

  • Mobil: +420 608 048 134 - pan Doležal
  • Mobil: +420 776 737147 - paní Bc. Doležalová
  • Mobil: +420 603 377 786 - pan Jeřábek
  • IČO: 04980115
  • DIČ: CZ04980115

Popis činnosti

Pouze dokonalý detail tvoří dokonalý celek...

Naše firma se zabývá dodávkou a montáží velmi kvalitního, eloxovaného hliníkového zábradlí již od roku 2008, což je nejdéle v celé ČR. Za tuto dobu jsme namontovali stovkám spokojeným zákazníků tisíce metrů zábradlí jak v ČR, tak i na Slovensku, v Rakousku a Německu. Díky tomu máme obrovské zkušenosti, které nám pomáhají pružně reagovat na neustále se měnící požadavky trhu. Aktuálně spolupracujeme s výrobcem na designu, abychom vám mohli nabídnout i zcela nové typy zábradlí, a to za co nejlepší ceny.

Pro realizace zakázek používáme kvalitní hliníkový materiál, který dovážíme. Tento materiál odpovídá normě ČNS 74 33 05 a je opatřen certifikátem ISO9001:2008 Quality management.

Nabízíme venkovní i interiérové zábradlí.

 

Typy zábradlí :

  • Schodišťové zábradlí. Bezpečné a pevné zábradlí pro jakékoliv schodiště přesně na míru. Dodáme a namontujeme vám zábradlí pro různé typy schodišť.
  • Balkónové zábradlí. Elegantní a bezúdržbové zábradlí pro všechny balkóny. Získáte tak další obytný prostor a můžete si vybrat variantu zábradlí s vodorovnou, svislou nebo skleněnou výplní.
  • Zábradlí na terasu. Stylové zábradlí na míru přímo vaší terase. Vybírejte z různých typů zábradlí, které vám na terase zajistí soukromí i bezpečný pohyb vašich dětí.
  • Zábradlí na francouzská okna. Zábradlí na francouzská okna vypadají luxusně a v teplých letních dnech okna otevřete a získáte tak příjemný minibalkón.
  • Madla na stěnu. Přesně na míru vašim potřebám vám dodáme a namontujeme pevná madla do míst, kde se nehodí zábradlí.
  • Zábradlí na lodžie. Máte-li na lodžii nové stylové a praktické zábradlí, hned se tam budete cítit lépe. Vyberte si typ, druh výplně a další parametry, my přijedeme a zábradlí namontujeme.

 

Modely zábradlí :

Klasik - Hliníkové zábradlí z kulatých profilů a výplní vodorovnou, svislou, skleněnou, či dřevěnou.
Modern - Vyniká nadčasovým designem. Zábradlí je zhotoveno z hranatých a oválných profilů, na výběr různé modifikace výplní – hliník ,sklo, dřevo. Tato modelová řada se nedá použít na schodiště.
Elegant - Elegantní bezúdržbové zábradlí, vyniká jednoduchou elegancí, osazené bezpečnostním, lepeným kaleným sklem. Ideální zábradlí pro terasy, balkony, lodžie a francouzská okna.
Hi tec - Jedná se o jednoduchou hliníkovou konstrukce ELEGANT, kterou je možné potisknout moderními vzory a pro zvlášť působivý efekt je možné skla nasvítit LED diodami.

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: JSW Bohemia s.r.o. - hliníkové a skleněné zábradlí

Krajní 5500/7A, 586 01 Jihlava